Forgot password?  |  Register  |    
User Name:     Password:    
Blog - General Entry   

Komfort Nike Free 4.0 Flyknit Herre Wolf Grå/ Fluo Orange/ Hvid


On 03/06/2015 at 09:22 PM by Hicham

See More From This User »

nike free tilbudSamlet set Scott stadig en udsigt NBA-hold skal fortsætte med at spore, hvis ingen anden grund end det faktum, at han er 6-10 og relativt produktiv i et stærkt kollegium konference. Han gjorde ganske godt efter at være blevet kastet ud i en featured rolle som sophomore og bør fortsætte med at forbedre som omdrejningspunktet i Colorados lovovertrædelse som en junior.His forsvar præsenterer en betydelig spørgsmålstegn, især på grund af det faktum, at han er meget fast mellem positioner og langtfra gode nok til enten. Kom stærkere og blive mere flydende og eksplosiv kunne gå langt i maskering hans svagheder på dette område, men selv om han projekter over gennemsnittet i bedste ved næste level.

 

McConnell overført til Arizona, hvor han spillede sin første sæson med Wildcats i 2013-14 efter sidder ud 2012-2013 kampagnen. Han sprang lige ind i hold som udgangspunkt vagt på en trup, som til sidst ville ende som en # 1 frø i NCAA turnering, går videre til Elite Otte før den falder til Wisconsin.McConnell afkast for hans senior sæson til at lede en anden indlæst Wildcat hold, der igen ser klar til at gøre en dyb NCAA turnering run.McConnell var en af ??de bedste punkt vagter i nationen sidste sæson, som hjalp lander ham på Cousy Award finalist listen. Hans 6,8 assists per 40 minutter tempo justeret rangerer ham blandt de øverste forbipasserende i landet blandt tilbagevendende spillere, mens hans rene punkt ratio på 5,41 rækker femte blandt alle hjemvendte PG'er.

 

McConnell er stabil med bolden i hænderne og igangsætter lovovertrædelsen godt ved at gøre den rette pasning, mens ikke forbi drible. Han forsøger ikke at tvinge problemet og hans beslutningstagning hjalp ham gennemsnit kun 2,3 omsætninger pr 40 minutter tempo justeret sidste season.He gør et fremragende stykke arbejde at gøre den rigtige beslutning og levere bolden til sine holdkammerater i den rigtige position til at tillade dem at skyde eller oprette samme. Hans evne til at køre et hold vil få ham bemærket af NBA spejdere, men han bliver nødt til at vise, at han kan give mere til et hold for at være en alvorlig udkast udsigt. Intet om McConnell fysiske værktøjer er frygtelig spændende, da han målte 6'1.5 og 194 pounds på 2014 Nike Skills Academy den, med blot en 6'0 vingefang.

 

Han har god styrke for sin størrelse, der forhindrer ham i at blive skubbet rundt af større spillere. Men han er ikke usædvanligt eksplosivt eller hurtig med bolden, og vil sandsynligvis være ringere fysisk i NBA.nike sort sko McConnell var ikke påberåbes for at score alt, hyppigt af Arizona sidste sæson, da han forsøgte kun 9,4 field goal forsøg pr 40 minutter tempo justeret sidst season.His 16% udnyttelsesgrad ville rank døde sidste blandt hjemvendte punkt vagter, da det ville blandt enhver kollegium spiller udarbejdet sidste sæson. Hovedparten af ??McConnell s scoring i bordhalvdels kommer fra hans jump-shot, som han finder noget blandede resultater med. Med fødderne sæt, McConnell er temmelig effektiv, hvilket gør 41% af hans forsøg sidste sæson, og 40% af sin karriere 3-pointers i sine tre sæsoner af college basketball samlet.

 

nike air max 90 hyperfuse r?d
Han har ikke de mest traditionelle skydning mekanik, herunder en lav frigivelse, en noget ud af balance holdning og en tilbøjelighed til at skyde en flad skud off drible på grund af manglen på elevatoren, han får at skabe adskillelse fra modstandere, men han er i stand til at straffe modstandere, når det gives tid og rum, hvilket sker et anstændigt beløb, som han ser en god mængde af hans lovovertrædelse spille off ball.A meget pass-først orienteret point guard, McConnell ser ikke for sin egen skud så ofte, at blive meget mere fokuserede mere på at køre den strafbare handling og skabe for sine holdkammerater i halfcourt.After løbet, min kone og jeg fangede op til ham ved prisoverrækkelsen. Hun spurgte ham, om han var den fyr skubber klapvognen som hun så på kurset.

http://yoamoabarranquilla.com/profiles/blogs/rabais-nike-roshe-run-homme-noir-de-charbon-lemon-argent-couple http://ineduara.ning.com/profiles/blogs/nike-roshe-run-homme-noir-blanc-rouge-bas-prix-ventes http://www.facecool.com/profiles/blogs/baskets-basses-nike-roshe-run-junior-femme-noir-de-charbon


 

Comments

Log in to your PixlBit account in the bar above or join the site to leave a comment.

Followers

Following

Game Collection

Support

Friend Codes